Tennis-/Golverselleboog en nekklachten (ANSR)

Het Tennis-/golverselleboog (ANSR) netwerk staat voor klachten in de arm nek en schouder. Dankzij onze unieke MAR methode kunnen we de klachten verhelpen. De klachten waarbij wij onder andere kunnen helpen zijn: Tennis-/Golverselleboog, Muisarm en verschillende schouderklachten. Ook kunnen we dankzij de kennis die we hebben bepaalde klachten als TOS (Thoracic Outlet Syndrome) opsporen. Dit kan niet fysiotherapeutisch worden behandeld, maar we zorgen wel voor een goede doorverwijzing.

De tarieven van de ANSR wijken af van de normale tarieven fysiotherapie, omdat wij gespecialiseerde zorg zijn. Indien u aanvullend verzekerd bent, krijgt u wel een deel van het geld terug van uw zorgverzekeraar. Het tarief bedraagt 58 euro.

Heeft u meer vragen over de klachten die behoren bij ANSR, wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie over de ANSR of de MAR methode verwijs ik u graag door naar de hoofdsite voor dit netwerk. Indien u via deze weg een afspraak maakt krijgt u ook vragenlijsten doorgestuurd, welke wij nodig hebben voor onze administratie.

Een tenniselleboog is de meestvoorkomende elleboogblessure.