Tarieven

Voor de specialisaties gebruiken wij aparte tarieven. Deze dienen ook direct na de behandling betaald te worden. Indien u aanvullend verzekerd bent, krijgt u een deel van de behandeling terug van de zorg verzekeraar. Het bedrag wat u terug krijgt is per verzekeraar verschillend, maar zal ongeveer op de helft van het bedrag uitkomen. De tarieven die u na de behandeling dient te betalen zijn:

Shinsplint 2 benen: 63 euro

Shinsplint 1 been: 55 euro

ANSR: 58 euro

Liesklachten: 58 euro

Alle andere klachten die vallen onder algemene fysiotherapie, worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Mocht u niet aanvullend verzekerd zijn zal dit bedrag rond de 34 euro uitkomen per behandeling (klein verschil per verzekering).

Indien u een klacht heeft welke chronisch is en op de chronische lijst fysiotherapie staat, betaald u 20 behandelingen uit de aanvullende verzekering en krijgt u vervolgens voor de aangegeven tijd per chronische blessure onbeperkt fysiotherapie voor de klacht. Dit is bijvoorbeeld na operatie vaak een jaar. Dit houd in dat wanneer u een aanvullende verkering heeft van 12 behandelingen, u er 8 zelf dient de betalen.

Heeft u nog vragen over de tarieven dan kunt u ons altijd bereiken op ons telefoon nummer of via onze e-mail.