Bewegen is essentieel voor je gezondheid!

Samen zoeken naar de oplossing voor uw klacht.

patrick fysiopraktijk van veen

Patrick van Veen

FYSIOTHERAPIE
SHIN SPLINT
MEDICAL TAPING
LIESPIJN
SCHOUDERKLACHTEN
TENNIS-/GOLVERSELLEBOOG

fysiopraktijk van veen
patrick fysiopraktijk van veen

Patrick van Veen

FYSIOTHERAPIE
SHIN SPLINT
MEDICAL TAPING
LIESPIJN
SCHOUDERKLACHTEN
TENNIS-/GOLVERSELLEBOOG

Mijn naam is…

Mijn naam is Patrick van Veen. Ik ben geboren en opgegroeid in Rotterdam. Sinds maart 2021 woon ik in Putte. Nadat ik verhuisd ben naar Putte ben ik op zoek gegaan naar een plek in de buurt om het mooie beroep fysiotherapie uit te kunnen voeren. Nadat ik eind maart ben gaan solliciteren had ik vanaf 1 april 2021 een baan in Hoogerheide. Deze baan bracht mij in de locatie van de Anytime Fitness op het Raadhuisplein. Hier ben ik heel warm ontvangen en werk ik dagelijks met heel veel plezier.

Eind 2021 kreeg ik de kans om de kamer waaruit ik werk bij de Anytime Fitness in Hoogerheide zelfstandig te gaan huren en hier voor mijzelf te beginnen. Hoewel deze uitdaging om zelfstandig te gaan iets eerder op mijn pad is gekomen, dan ik van tevoren verwacht had, is het een uitdaging die ik met beide handen wil aanpakken. Dit ook zeker vanwege de fijne werksfeer op de zaak.

Netwerken

Tijdens de tijd dat ik werk in Hoogerheide ben ik in contact gekomen met Tom. Dit is de eigenaar van de netwerken shinsplint, tennis/golverselleboog, liesklachten en schouderklachten. Na een tijd met Tom te hebben meegelopen in Capelle aan den IJssel en Utrecht, mocht ik mijzelf ook specialist in deze onderwerpen noemen. Inmiddels werk ik op de dinsdagen en de woensdagen zelf in de vestiging in Capelle aan den IJssel voor het netwerk, waarbij ik op die locatie louter mensen behandel die komen met één van de blessures die we in de specialistische netwerken behandelen.

Verder heb ik de cursus medical taping en de cursus echografie gedaan. Met de medical taping richten wij ons op het verbeteren van de sturing van de spieren en het corrigeren van bewegingen. Het diploma cursus medical taping heb ik gehaald bij Fysiotape. De echo wordt ingezet om dieper onder de huid bepaalde structuren in beeld te kunnen brengen. Hiervoor heb ik de basiscursus en de modules enkel, knie en elleboog gevolgd bij de NTE opleidingen.

Al deze kennis zet ik graag in om mensen te helpen weer klachtenvrij te worden. Voor mezelf kan ik hier heel veel plezier en energie uit halen. Ik nodig u dan ook graag uit om u van de klachten af te helpen!

Beweging is vaak een must. Wij combineren sport en fysiotherapie.